reduce-humidity-clean-air-stage

Néhány könnyű lépés a tisztább otthoni levegőért.

Néhány könnyű lépés a tisztább levegőért és levegő minőségért.

A jó otthoni komfortérzet kulcsa a tiszta levegő.


Általános nézet, hogy a kinti levegő szennyezett, míg az otthonunk megvéd ettől. Előfordulhat azonban, hogy a levegő rosszabb minőségű beltérben mint kültérben. Ezért fontos, hogy megőrizze otthonában a tiszta és egészséges levegőt.


Kezdjük egy kis takarítással. Első az összegyűlt por megszüntetése. Porszívózzuk fel azokat a felületeket ( szőnyegek, ülőgarnitúra, puha berendezések), melyeken megtelepedhet a por, az atka vagy allergén.


Kérjük meg a családtagokat, hogy a cipőt és kabátot a bejáratnál vegyék le. Végül mossuk fel a padlót. A felmosás segít eltávolítani a porszívózás után megmaradt port.Miután végeztünk a takarítással, ne felejtsük el, hogy a páratartalom csökkentése is fontos az egészséges levegő érdekében. Az ideális páraszint

az 50-60%-os páratartalom. A páratartalom az időjárástól és az otthoni tevékenységektől függően változhat. Fontos tudni, hogyan mérjük és szabályozzuk, mert az alacsony vagy magas alacsony páratartalom rossz közérzetet teremt.


 Ebben nagyban segíthet egy páramentesítő elhelyezése otthonában, amely csökkenti a felesleges párát. Abban a helyiségben helyezze el, ahol leginkább jellemző a magas páratartalom (konyha, fürdőszoba).

paratartalom-csokkentes-tiszta-levego-konyha
Konyhájába egy páramentesítővel friss levegőt varázsolhat, ami a felesleges párát is megszünteti.

Egy páramentesítő segíthet tiszta levegőt teremteni otthonában. De mi lenne, ha csökkenthetné a páratartalmat és ez egyben különleges illattal is járna?

Az aromaterápiás utántöltő tabletták képesek erre. Egyesítik a hatékonyságot és a különleges illatokkal pihentető , energizáló vagy komfortos légkört varázsolnak otthonába.

A páramentesítő használatának 5 előnye otthonában

A páramentesítő használatának fő előnyei.

elonyok-paramentesito-elozetes
Tudjon meg többet!

4 módszer a felesleges pára káros hatásainak megelőzésére

A pára és nem kívánt hatásainak megelőzése.

modszer-megelozes-hatasok-para-elozetes
Tudjon meg többet!